novo v Kuhn'ci - kuhinje Leicht

Visoka stopnja inovativnosti in individualnosti, nemška kakovost "Made in Germany", usmerjenost k uporabniku in visokokakovostne kuhinje v vseh cenovnih segmentih - vse to je LEICHT. Podjetje, ki sta ga leta 1928 ustanovila brata Alois in Josef Leicht kot mizarsko delavnico, jih bo kmalu štelo 90. Leicht je v vseh teh letih postala blagovna znamka z mednarodno privlačnostjo in še naprej raste. 

Ponosni smo, da lahko kot prvi v Sloveniji predstavimo ta izjemen produkt, ki zares uresničuje sanje. Fleksibilnost, brezčasnost, visoka kakovost in dostopna cena so lastnosti, ki odlikujejo blagovno znamko kuhinj Leicht. 

Izpostavljeno iz kolekcije Leicht

Kuhinja BOSSA

Nova, vertikalno strukturirana površina iz pravega lesa se lahko uporabi kjerkoli - v kuhinji kot vrata, na steni kot obloga, na omarah, stopnišču, v kopalnici... Struktura lesa ustvari enotno, umirjeno podobo, ki spominja na nordijsko estetiko in poudari subtilni učinek naravnega hrastovega lesa. S kuhinjo Bossa je Leicht zasnoval sodoben koncept, ki deluje tako v majhnem kot v velikem prostoru. 

Kuhinja PEARL

Površina kuhinje Pearl daje s svojim svilnatim učinkom biserne barve prostoru pridih razkošnosti. Zahvaljujoč posebni obdelavi ima ob vpadu svetlobe površina prav poseben lesk. Kuhinja Pearl je živahna alternativa mat površinam, brez da bi bila pretirano naporna očem. S to novo paleto Leicht izpolnjuje estetsko željo po določenem ekstra v moderni kuhinji. Svetleč biserni učinek je posebno privlačen in hkrati dovolj diskreten.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo