barve Le Corbusier

Leicht je edini proizvajalec kuhinj, ki ponuja posebne barve Les Couleurs® Le Corbusier. Izbrana paleta 15-ih brezčasnih in subtilnih barv omogoča harmonično integracijo domače in odprte kuhinje ter individualno načrtovanje prav vsakega prostora. Vsi odtenki so izjemno arhitekturni, naravno harmonični in jih je mogoče kombinirati na kakršen koli način. Vsak odtenek ima svoj pomen in uteleša poseben prostorski in čustveni učinek.


Kdo je Le Corbusier

Le Corbusier (Charles-Édouard Jeanneret) velja za enega najpomembnejših arhitektov moderne dobe. Zgradil je številne arhitekturno prelomne zgradbe po vsem svetu in pripravil številne pomembne urbanistične načrte. Ustvaril je impresivna umetniška dela – s slikami, skulpturami, risbami in kolaži, emajli, tapiserijami in gravurami. Razvil je brezčasne pohištvene ikone. Le Corbusier je na podlagi svojih neprimerljivih izkušenj razvil – kot mojstrovino – večno veljavno teorijo barv: arhitekturno polikromijo.


Arhitekturne barve

Le Corbusierjeva arhitekturna polikromija je mojstrovina. Idealno orodje za mojstrsko arhitekturno barvno oblikovanje. Ponuja 63 fascinantnih odtenkov (Leicht jih ima trenutno v ponudbi 15), ki jih je Le Corbusier ustvaril v dveh barvnih zbirkah. Vsi odtenki so izjemno arhitekturni, naravno harmonični in jih je mogoče kombinirati na kakršen koli način. Vsak odtenek ima svoj pomen in uteleša poseben prostorski in čustveni učinek.

V barvah Le Corbusier je možno dobiti tudi nekatere ročaje in utore za odpiranje brezročajnih kuhinj.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo