salon_kuhinj_kuhnca.si

Kuhn'ca - kuhinje z utripom

V podjetju Kuhn'ca, d.o.o. prodajamo kakovostne kuhinje priznanih in zaupanja vrednih blagovnih znamke Häcker in Leicht. Smo salon kuhinj z veliko znanja, visokimi moralnimi načeli in vrhunskimi izdelki - s kuhinjami Häcker in Leicht. 

Naše svetovanje in izris sta neobvezujoči in brezplačni storitvi, ki jih nudimo vsem strankam. Vedno se trudimo, da je naše svetovanje na najvišjem nivoju, obljubljamo iskrenost in profesionalen odnos.

Ob nakupu kuhinje vedno naredimo brezplačno meritev prostora na domu. Tako minimiziramo možnost reklamacije ali napake in prevzamemo odgovornost za ustreznost načrta. Kuhinjo tudi brezplačno pripeljemo, vnesemo v prostor, zmontiramo in odpeljemo odpadno embalažo.

Na področju prodaje kuhinj imamo skoraj 20 let izkušenj in se še vedno neprenehoma izobražujemo. Za naše stranke iščemo izvirne rešitve in produkte z dodano vrednostjo, kot so sistem BORA - napa s kuhališčem, delovne plošče iz tehničnega kamna (Dekton, Silestone,...), produkti 3S Design in podobno. V ponudbi imamo različne blagovne znamke velikih gospodinjskih aparatov, pomivalnih korit, armatur, luči in drugih dodatkov, ki so sestavni del vsake kuhinje.

Našo celovito storitev zaokrožuje podpora po nakupu oz. naše poprodajne storitve (vzdrževanje, izobraževanje, svetovanje o uporabi, ipd.). In ker so zadovoljne stranke najboljša referenca, se vestno držimo naših bistvenih prednosti: osebni pristop, poštenost ter visoka kakovost naših izdelkov in storitev. Zagotavljamo pošteno razmerje med visoko kakovostjo in vsakomur dosegljivo ceno ter zaupanja vredno storitev.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo