delovne plošče lechner
Če v svoji kuhinji želite več, izberite delovno ploščo Lechner. Lechner je eden izmed vodilnih proizvajalcev delovnih plošč in stenskih oblog iz različnih materialov. Tudi iz takšnih, za katere si niste mislili, da se lahko uporabljajo kot delovna površina. Posebnost Lechnerja je tudi v tem, da v vse njihove materiale pritrjujejo tudi podpultna pomivalna korita in ploskovgradne kuhalne plošče. Tako v pulte iz masivnega lesa, keramike in stekla, kot tudi v klasične laminatne delovne pulte (ultrapas). Vsi predstavljeni materiali so izjemne kakovosti in jih lahko naročite v našem salonu.

Keramika

delovna_plosca_lechner_keramika_kuhnca.si

Delovne plošče iz keramike so relativno nov produkt v kuhinji. Zaradi izjemnih lastnosti je ta površina iz porcelana vedno bolj priljubljena. Keramika je zelo robusna in odporna proti praskam. Material je popolnoma zaprt, brez por in zato ne absorbira popolnoma nobenih tekočin. Je neoporečno higieničen in preprost za čiščenje. Pri izdelavi tega inovativnega materiala se uporabljajo enake surovine, kot pri proizvodnji sanitane keramike in keramične posode. Keramika je produkt narave, ki ne obremenjuje okolja in se jo lahko v celoti reciklira. Harmonične barve kolekcije keramičnih delovnih plošč in estetski učinek površine obljubljata visokokakovosten in moderen dizajn. Dotik s keramiko je trd in robusen, kot dotik s kamnom. Njena gladka, prijetno hladna površina obljublja trajnost in stabilnost. Zavidljiv vizualni kontrast lahko dosežemo s kombinirajem keramičnega delovnega pulta z lesenimi vrati kuhinje ali s stekleno stensko oblogo. Debelina keramične plošče je lahko standardna, 40 mm ali bolj efektivna, 18 mm ali celo 60 mm.

Ni prav veliko materialov, ki bi vaši kuhinji dali takšno dodano vrednost, kot je keramika. Nepozaben dizajn, preprosto vzdrževanje in vse prednosti tega produkta narave.

Steklo

steklena_delovna_plosca_lechner_kuhnca.si

Za mnoge je steklo v izdelavi pohištva in druge notranje opreme trendovski material. V kuhinji pa je steklena delovna površina posebna točka, ki nase magično, kot magnet pritegne poglede. Pri potiskanem prosojnem steklu nastane zaradi transparentnosti poseben učinek globine, ki čudovito poudari brilijantnost barv. A tudi matirana, satinirana površina (mezzo in satin+) vas ne pusti hladnega, saj se svetloba od nje razlije po prostoru v različne smeri. Steklo deluje zato kot polni material s finim, svilenim odsevom.

Steklene stenske obloge so kot posebne individualne stenske kompozicije vsak dan bolj iskane. Z osveženimi motivi iz kolekcije steklenih oblog (enake motive lahko uporabite tudi na delovni površini) ali z motivom po vaših željah, bo vaša kuhinja pridobila domačnost in svežino.

Compact

compact_delovna_plosca_lechner_kuhnca.si

Compact dekor povzroča oblikovalcem višji srčni utrip. Ta polna, z melaminskimi smolami vezana laminatna plošča ima neverjetne lastnosti. Je vodoodporna, se ne zvija, je stabilna in ima dolgo življenjsko dobo. Plošča Compact je zato idealna kot delovna površina in kot stenska obloga v kuhinji. Podobne plošče se lahko uporabijo tudi v kopalnicah in celo na prostem, kjer skozi leta izpostavljene vlagi in temperaturnim spremembam brez težav ohranijo svojo prvotno obliko in funkcionalnost. Črna obroba (smola) plošče Compact nalašč ostaja vidna in je zraven elegantne "slim line" optike (12 mm) dodatni kriterij za visokokakovosten dizajn v kuhinji.

Compact massiv je polna, lesena, prav tako 12 mm debela plošča, ki jo ekskluzivno izdeluje le Lechner. Inovativni postopek izdelave, pri katerem 9 mm debelo osnovo (lesno smolo) obojestransko obdelajo s furnirjem, naredi povezavo pravega lesa z osnovo ekstremno odporno. Kot vsaka plošča iz masivnega lesa, je tudi ta že v osnovi naoljena in pri redni negi obdrži posebej simpatično površino. Ta posrečena simbioza naravnega materiala in dizajna je atraktivna tako za navdušence nad masivo, kot za navdušence nad trendovskim, modernim pohištvom. Tukaj lahko pregledate kolekcijo Compact.

Masivni les

delovna_plosca_lechner_masivni_les_kuhnca.si

Masivni les je surov material z dolgo živlenjsko dobo, ki se z leti spreminja. Ima izjemno naraven izgled in učinkuje antistatično. Les poskrbi za prijetno razpoloženje v prostoru in vanj posrka tudi prebivalce in obiskovalce. Njegova edinstvena površina je na dotik topla in svilena, takšnega učinka ne doseže prav noben drugi material.

Masivne plošče Lechner so trikrat ročno obdelane s posebnimi bio negovalnimi olji, razvitimi posebej za uporabo v kuhinjah in imajo poseben svileno matiran površinski zaključni sloj. Ob rednem negovanju boste dolgo uživali v kakovosti in prednostih masivnega delovnega pulta. Kolekcija atraktivnih masivnih delovnih pultov, dopolnjena z lesom bambusa, se orientira v aktualne trende na področju kulture bivanja.

Laminat (ultrapas)

delovna_plosca_lechner_laminat_ultrapas_kuhnca.si

Delovne plošče iz ultrapasa oz. laminata so v kuhinjah najpogosteje uporabljene in tudi najbolj znane. Izbira barv in dekorjev je pri teh ploščah praktično neomejena, pri čemer imitacije lesa in kamna delujejo zelo avtentično. Laminatne delovne plošče so zelo vzdržljive in preprosto jih je vzdrževati. Z modernimi inovativnimi postopki nastajajo fantazijski dekorji in prepričljive imitacije, ki v kombinaciji z individualnimi površinskimi strukturami dajejo vtis visoke vrednosti. Paleta sega od enobarvnih, gladkih površin do strukturiranih in formiranih imitacij kamna. Tipična za Lechnerjev program je velika in ekskluzivna izbira robov, ki dajo laminatni delovni plošči individualni pečat in celotnemu kuhinjskemu sestavu dvignejo vrednost. V vseh dekorjih so dobavljive tudi stenske obloge.

Delovni čas

Ponedeljek - petek10.30 - 18.00

Sobota  09.30 - 12.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.