nastavitev predalov in vrat
Naučite se sami narediti mali servis na kuhinji. To je namreč preprosto opravilo, ki ga lahko kadarkoli opravite sami in z enim samim križnim izvijačem.

Ob montaži kuhinje monterji na koncu vedno opravijo tudi finomontažo. Vsa vrata in predalnike nastavijo na enotno višino in globino, da so med kuhinjskimi vrati enotni razmiki v vseh smereh in poskrbijo, da odpiranje in zapiranje omaric teče gladko. Kuhinja po odhodu monterjev izgleda idealno, povsem druga slika pa se pojavi čez čas, ko kuhinjo začnete konkretno uporabljati. V predale in na police naložite živila in posodo in teža vsebine počasi povzroča sicer minimalne premike elementov, a je tudi že 1 mm dovolj, da izgled kuhinje kar naenkrat ni več idealen. Takšni premiki so zaradi uporabe kuhinje povsem normalna stvar in nemogoče jih je vnaprej predvideti. Zato je idealno, da se sami naučite na vaši kuhinji narediti mali servis. To opravilo je zares preprosto in ga lahko z enim izvijačem naredi vsak.

Predstavljamo dva video posnetka, ki natančno prikazujeta kako preprosto nastaviti predalnike in vrata v vseh smereh, kako jih sneti iz vodil in tečajev in kako jih namestiti nazaj. 

Nastavitev predalnikov


Nastavitev vrat



Prosimo, upoštevajte, da se postopki nastavitve vrat in predalnikov od proizvajalca do proizvajalca razlikujejo in niso pri vseh blagovnih znamkah kuhinj enaki. Odvisni so od okovja, ki je vgrajeno v kuhinjo.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo