O Bori smo že pisali in danes vam je verjetno že poznana. A revolucionarni koncept sinergije kuhališča in nape se brez prestanka razvija in išče nove rešitve za uporabnika. BORA je še vedno osnovni koncept mnogih prednosti, ki paro in vonje, ki nastajajo ob kuhanju, posesa natanko tam, kjer nastajajo. Tik ob loncu ali ponvi. Princip nape je zelo podoben principu delovanja sesalca. Para se ob kuhanju dviguje maksimalno 1m na sekundo. Bora ima moč sesanja cca 4m na sekundo. Ker sesa z večjo močjo kot nastaja para, je njeno delovanje efektivno in temeljito. 

Sistemi BORA


BORA ProfessionalTa izjemen proizvod je rezultat 10 letnih raziskav in razvoja. Najboljša izvedba in materiali, funkcionalna estetika, nadstandardne dimenzije (54 cm globoke kuhalne površine) in osem kuhališč, ki jih lahko prosto kombinirate. Kombinacija teh lastnosti daje uporabniku svobodo pri projektiranju in hkrati maksimalno učinkovitost odzračevanja. Najvišje udobje, ki plemeniti aparat, so zraven vsega naštetega tudi inteligentni gumbi za upravljanje z integriranimi funkcionalnimi programi in digitalnim zaslonom. Bora Professional - ko kuhalna plošča revolucionira kuhinjo. 

> Vse prednosti in kombinacije sistema Bora Professional                                   


BORA Classic 2.0Novejša različica Bore Classic je revolucionarna - centralno upravljanje, brez izgube prostora za kuhanje. Upravljanje poteka preko preprostega drsnika. Vse pomembne funkcije so dosegljive intuitivno, z enim samim dotikom. Če povzamemo: visoko estetsko, izjemno tiho kuhanje, s štirimi do 24 cm velikimi lonci naenkrat, z največjo možno izbiro kuhališč in seveda z maksimalno učinkovitostjo odzračevanja. Bora Classic 2.0 - največja fleksibilnost v povsem individualizirani kuhinji. 

> Vse prednosti in kombinacije sistema Bora Classic 2.0                                        


BORA ClassicBora Classic omogoča, na manjšem prostoru kot Bora Professional, uresničitev vaših kuharsko-kuhinjskih sanj v popolno oblikovanem prostoru. Brez moteče nape, ki kali sliko vaše popolne kuhinje in hkrati maksimalno učinkovitost odzračevanja. Ni pomembno, ali je vaša kuhinja kombinirana z nerjavnim jeklom, lesom ali kamnom, reducirani dizajn Bore Classic se poda vsakemu ambientu. S šestimi različnimi kuhalnimi površinami boste zagotovo našli pravo kombinacijo zase.

> Vse prednosti in kombinacije sistema Bora Classic                                               


Bora BasicBora Basic - perfektna kombinacija kuhalne plošče in visoko efektivne nape v enem aparatu. Tišje kuhanje, velike kuhalne površine, vrhunska estetika, preprosto čiščenje in optimalen, najboljši izkoristek prostora. Naše zagotovilo: z Boro Basic tudi najmanjše kuhinje dosežejo profesionalen nivo. Kompakten dizajn za vsako kuhinjo. 

> Vse prednosti in kombinacije sistema Bora Basic                                                 


Bora PureKompaktni sistem, kot ga še ni bilo: minimalističen, plosko-vgraden, visoko eleganten, ekstremno tih in maksimalno intuitiven. Zagotovilo za uporabo celotne kuhalne površine je centralno nameščeno in novo razvito sControl upravljanje. Preprosti drsnik omogoča edinstveno in samoumevno kontrolo vseh funkcij že z rahlim dotikom. Bora Pure je purističen dizjan, ki ga lahko personalizirate in mu dodate svojo osebno noto.

> Vse prednosti in kombinacije sistema Bora Pure                                                  

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo