Bora Professional je kombinacija visoko kakovostne nape in različnih, nadstandarno velikih, izjemno učinkovitih in zmogljivih kuhalnih površin (slika zgoraj). Vsaka od poljubne kombinacije je na voljo v odvodni izvedbi (napeljava odzračevalnega sistema skozi zračnik) in v obtočni izvedbi (uporaba filtra z aktivnim ogljem). 

Prednosti sistema Bora Professional

Inteligentni gumbi za upravljanje    >VIDEO
Popolna kombinacija klasičnega, preprostega gumba za upravljanje in integriranega upravljanja na dotik z digitalnim zaslonom. Dostop do mnogih upravljalnih funkcij je vedno preko centralno nameščenih inteligentnih gumbov iz visokokakovostnega jekla. 

Modularni sistem    >
VIDEO
Bora Professional ponuja široko izbiro kuhalnih površin - od ploskovne indukcije do plina ali žara, ki jih lahko poljubno kombinirate z napo. Možne so tudi kombinacije z enim, dvema, tremi ali več kuhalnimi površinami, odvisno od tega, kakšne so vaše potrebe in želje. 

Nadstandardno velike kuhalne površine 54 cm    >VIDEO
Zaradi zelo velike površine kuhališč (54 cm) ima Bora Professional še več prostora za kuhanje. Posebej veliko površino zagotavlja ploskovna indukcijska plošča, ki poskrbi za popolno, po celi površini enakomerno ogrevanje tudi zelo velikega lonca ali ponve.

Avtomatska prilagoditev moči nape    >VIDEO
Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo.

Natančna kontrola temperature    >VIDEO
Tepanyaki oz. gril iz legiranega jekla odlikujeta dve veliki gril-površini in edinstvena, natančna kontrola temperature. Digitalni zaslon na gumbu za upravljanje prikazuje nastavljeno temperaturo. V manj kot 5 minutah se tepanyaki zagreje na 250°C (ali na drugo želeno temperaturo) in temperaturo tudi konstantno drži. Hitrost pomeni prihranek časa in energije.

Prilagodljiva funkcija ohranjanja temperature    >VIDEO
Bor Professional omogoča tudi vklop funkcije ohranjanja temperature. Glede na hrano, ki jo pripravljate, lahko izbirate med tremi različnimi temperaturnimi nivoji. Tako boste svoje kuharske mojstrovine ohranili vedno tople, pri konstantni temperaturi.

Tiho delovanje    >VIDEO
Vedno in izjemno tiho, pri vseh sistemih Bora - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in v podnožje kuhinje vgrajen ekstremno tih motor. 

Avtomatika odprtine za odzračevanje    >> VIDEO
Aktivacija nape avtomatsko zapre in odpre odprtino za odzračevanje. Integriran senzor samostojno prepreči zapiranje nape, če vmes zaide kakšen neželen predmet (ali npr. roka). V izključenem stanju je sistem popolnoma zaprt.Raziščite vse sisteme BORA

Delovni čas

Ponedeljek - petek10.30 - 18.00

Sobota  09.30 - 12.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.