Bora Professional 3.0

BORA Professional 3.0 je kombinacija pametne, učinkovite nape s kakovostno in izjemno zmogljivo kuhalno ploščo. S 54 centimetri spadajo kuhalne plošče med najgloblja kuhališča na trgu in s svojo velikostjo nudijo zavidljivo veliko kuhalno površino. Sistem BORA Professional 3.0 je modularen in nudi popolno izbiro kuhališč, vse od indukcije do plina, woka, tudi japonskega žara. Srce revolucije je "User-Interface" - komunikacija med kuhalno ploščo in napo, ki omogoča najvišje udobje upravljanja in izstopajočo efektivnost. Predstavljamo nekaj prednosti sistema Bora Professional.

Inteligentni gumbi za upravljanje
Popolna kombinacija klasičnega, preprostega gumba za upravljanje in integriranega upravljanja na dotik z LED zaslonom. Dostop do mnogih upravljalnih funkcij je vedno preko centralno nameščenih inteligentnih gumbov iz visokokakovostnega jekla. 


Modularni sistem

Bora Professional ponuja široko izbiro kuhalnih površin - od ploskovne indukcije do plina ali žara, ki jih lahko poljubno kombinirate z napo. Možne so tudi kombinacije z enim, dvema, tremi ali več kuhalnimi površinami, odvisno od tega, kakšne so vaše potrebe in želje. 


Nadstandardno velike kuhalne površine
Zaradi zelo velike površine kuhališč (54 cm) ima Bora Professional še več prostora za kuhanje. Posebej veliko površino zagotavlja ploskovna indukcijska plošča, ki poskrbi za popolno, po celi površini enakomerno ogrevanje tudi zelo velikega lonca ali ponve.


Avtomatska prilagoditev moči nape in intuitivni pokrov
Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo. Prav tako je Bora poskrbela za varnost. Integriran senzor samostojno prepreči zapiranje nape, če vmes zaide kakšen neželen predmet (ali npr. roka). V izključenem stanju je sistem popolnoma zaprt.


Natančna kontrola temperature

Tepanyaki oz. gril iz legiranega jekla odlikujeta dve veliki gril-površini in edinstvena, natančna kontrola temperature. Digitalni zaslon na gumbu za upravljanje prikazuje nastavljeno temperaturo. V manj kot 5 minutah se tepanyaki zagreje na 250°C (ali na drugo želeno temperaturo) in temperaturo tudi konstantno drži. Hitrost pomeni prihranek časa in energije.


Preprosto čiščenje
Dele nape, ki so izpostavljeni pari in maščobi, je možno preprosto odstraniti. Odstranijo se iz zgornje, vidne strani, skozi dobro dostopno odprtino. Operete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer zavzamejo zelo malo prostora. 


Tiho delovanje
Vedno izjemno tiho, pri vseh sistemih Bora - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in v podnožje kuhinje vgrajen ekstremno tih motor. 

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo