Bora Classic 2.0 je kombinacija visoko kakovostne nape in različnih, izjemno učinkovitih in zmogljivih kuhalnih površin (slika zgoraj). Vsaka od poljubne kombinacije je na voljo v odvodni izvedbi (napeljava odzračevalnega sistema skozi zračnik) in v obtočni izvedbi (uporaba filtra z aktivnim ogljem). 

Prednosti sistema Bora Classic 2.0

Intuitivno sControl upravljanje    >> VIDEO
Edinstveni vertikalni drsnik omogoča izjemno preprosto, intuitivno upravljanje aparata. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. Upravljalna konzola je pri izklopljeni plošči nevidna, ob delovanju pa inteligentno osvetljena.

Modularni sistem    >
VIDEO
Bora Classic 2.0 ponuja široko izbiro kuhalnih površin - od ploskovne indukcije do plina ali žara, ki jih lahko poljubno kombinirate z napo. Možne so tudi kombinacije z enim, dvema, tremi ali več kuhalnimi površinami, odvisno od tega, kakšne so vaše potrebe in želje. 

Nadstandardno velike kuhalne površine 4 x 24    >> VIDEO
Centralno upravljanje je nameščeno ob napi, kar pomeni, da kuhališča ne izgubijo niti milimetra kuhalne povšine. Zaradi takšne optimalne razporeditve je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 posode premera celo do 24 cm hkrati. 

Avtomatska prilagoditev moči nape    >VIDEO
Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo.

Minimalističen dizajn    >
VIDEO
Možnost popolne ploske vgradnje celotnega sistema, purističen dizajn in centralno pozicionirana in na minimun zreducirana upravljalna konzola, ki je v času nedelovanja aparata nevidna. Praktično neopazen, nevpadljiv aparat, idealen za moderno arhitekturo kuhinje.

Natančna kontrola temperature    >> VIDEO
Tepanyaki oz. gril iz legiranega jekla odlikujeta dve veliki gril-površini in edinstvena, natančna kontrola temperature. Digitalni zaslon prikazuje nastavljeno temperaturo. V manj kot 5 minutah se tepanyaki zagreje na 250°C (ali na drugo želeno temperaturo) in temperaturo tudi konstantno drži. Hitrost pomeni prihranek časa in energije.

Tiho delovanje    >VIDEO
Vedno in izjemno tiho, pri vseh sistemih Bora - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in v podnožje kuhinje vgrajen ekstremno tih motor. 

Preprosto čiščenje    >VIDEO
Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi široko odprtino za odzračevanje. Operete jih v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor. 

Minimalni prostor za vgradnjo
Neznatna višina aparata, ploščata izvedba dušilca zvoka in cevi in v kuhinjsko podnožje nameščen motor, omogočajo veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin.

Filter iz nerjavnega jekla
Maščobni filter iz nerjavnega jekla je v primerjavi z drugimi, pogosto uporabljenimi materiali (npr. aluminij) trajno obstojen, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju in brezkompromisno drži svojo obliko in stabilnost. 

Visoka energijska učinkovitost
Skozi uporabo najmodernejše tehnologije ima bora Classic 2.0, kljub izjemno visoki zmogljivosti odzračevanja, zelo nizko energijsko porabo in dosega energijski razred A++.Raziščite vse sisteme BORA

Delovni čas

Ponedeljek - petek10.30 - 18.00

Sobota  09.30 - 12.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.