Bora Classic je kombinacija visoko kakovostne nape in različnih, izjemno učinkovitih in zmogljivih kuhalnih površin (slika zgoraj). Vsaka od poljubne kombinacije je na voljo v odvodni izvedbi (napeljava odzračevalnega sistema skozi zračnik) in v obtočni izvedbi (uporaba filtra z aktivnim ogljem). 

Prednosti sistema Bora Classic

Visoka energijska učinkovitost
Skozi uporabo najmodernejše tehnologije, ima bora Classic, kljub izjemno visoki zmogljivosti odzračevanja, zelo nizko energijsko porabo in dosega energijski razred A++.

Modularni sistem    >
> VIDEO
Bora Classic ponuja široko izbiro kuhalnih površin - od ploskovne indukcije do plina ali žara, ki jih lahko poljubno kombinirate z napo. Možne so tudi kombinacije z enim, dvema, tremi ali več kuhalnimi površinami, odvisno od tega, kakšne so vaše potrebe in želje. 

Minimalističen dizajn    >
> VIDEO
Možnost popolne ploske vgradnje celotnega sistema, purističen dizajn in na minimun zreducirane upravljalne konzole. Praktično neopazen, nevpadljiv aparat, idealen za moderno arhitekturo kuhinje.

Tiho delovanje    >> VIDEO
Vedno in izjemno tiho, pri vseh sistemih Bora - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in v podnožje kuhinje vgrajen ekstremno tih motor. 

Preprosto čiščenje    >VIDEO
Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi široko odprtino za odzračevanje. Operete jih v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor. 

Filter iz nerjavnega jekla
Maščobni filter iz nerjavnega jekla je v primerjavi z drugimi, pogosto uporabljenimi materiali (npr. aluminij) trajno obstojen, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju in brezkompromisno drži svojo obliko in stabilnost. 

Minimalni prostor za vgradnjo    >VIDEO
Neznatna višina aparata, ploščata izvedba dušilca zvoka in cevi in v kuhinjsko podnožje nameščen motor, omogočajo veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin.Raziščite vse sisteme BORA

Delovni čas

Ponedeljek - petek10.30 - 18.00

Sobota  09.30 - 12.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.