Bora Classic je kombinacija visoko kakovostne nape in različnih, izjemno učinkovitih in zmogljivih kuhalnih površin (slika zgoraj). Vsaka od poljubne kombinacije je na voljo v odvodni izvedbi (napeljava odzračevalnega sistema skozi zračnik) in v obtočni izvedbi (uporaba filtra z aktivnim ogljem). 

Prednosti sistema Bora Classic

Visoka energijska učinkovitost
Skozi uporabo najmodernejše tehnologije, ima bora Classic, kljub izjemno visoki zmogljivosti odzračevanja, zelo nizko energijsko porabo in dosega energijski razred A++.

Modularni sistem    >
> VIDEO
Bora Classic ponuja široko izbiro kuhalnih površin - od ploskovne indukcije do plina ali žara, ki jih lahko poljubno kombinirate z napo. Možne so tudi kombinacije z enim, dvema, tremi ali več kuhalnimi površinami, odvisno od tega, kakšne so vaše potrebe in želje. 

Minimalističen dizajn    >
> VIDEO
Možnost popolne ploske vgradnje celotnega sistema, purističen dizajn in na minimun zreducirane upravljalne konzole. Praktično neopazen, nevpadljiv aparat, idealen za moderno arhitekturo kuhinje.

Tiho delovanje    >> VIDEO
Vedno in izjemno tiho, pri vseh sistemih Bora - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in v podnožje kuhinje vgrajen ekstremno tih motor. 

Preprosto čiščenje    >VIDEO
Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi široko odprtino za odzračevanje. Operete jih v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor. 

Filter iz nerjavnega jekla
Maščobni filter iz nerjavnega jekla je v primerjavi z drugimi, pogosto uporabljenimi materiali (npr. aluminij) trajno obstojen, primeren za pomivanje v pomivalnem stroju in brezkompromisno drži svojo obliko in stabilnost. 

Minimalni prostor za vgradnjo    >VIDEO
Neznatna višina aparata, ploščata izvedba dušilca zvoka in cevi in v kuhinjsko podnožje nameščen motor, omogočajo veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin.Raziščite vse sisteme BORA

Delovni čas

Ponedeljek- petek9.00 - 19.00

Sobota9.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo
Kupon za popust

Pridobite si najugodnejšo ceno za  vašo novo kuhinjo!

Vse kar morate storiti je, da nam pošljete tloris prostora in pripišete vaše želje.

Za vaš popust kliknite tukaj

Promocija je omejena in se zaključi 24. junija

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.