Uporabne nastavitve večnamenskega predala olajšajo pripravo jedi, ohranjanje toplote in odtajanje jedi. Zaradi preglednega zaslona na dotik je upravljanje aparata povsem enostavno. Grelni predal omogoča tudi pripravo jedi na nizki temperaturi (sous-vide). Uporaba predala hkrati z Bora X Bo pečico in z njenimi številnimi možnostmi uporabe, pa dvigne funkcionalnost kompleta na povsem drug nivo. BORA multi-predal prepriča tudi s svojim prestižnim »all-black« dizajnom, kakovostnimi materiali in preprostim čiščenjem. Predstavljamo nekaj prednosti Grelnega predala Bora.

Izjemna učinkovitost in zmogljivost 
Bora grelni predal lahko uporabljate na več načinov. Z njim lahko ogrevate posodo, krožnike, ohranjate temperaturo jedi, jih pogrevate ali odtajate in tudi pripravljate hrano na nizki temperaturi (sous-vide). Višja različica predala omogoča uporabo celo na dveh nivojih. 

Bora učinkovit grelni predal

Preprosto čiščenje   

Vse površine večnamenskega predala Bora so z lahkoto dostopne in preproste za čiščenje in vzdrževanje. Dobro premišljen dizajn je brez ostrih robov in rež, kar zelo olajša in skrajša čas čiščenja. 

Preprosto čiščenje

Intuitivno upravljanje

Na zaslonu, ki je povsem enostaven za uporabo, z enim dotikom izberete med prednastavljenimi programi, ali sami nastavite želeno temperaturo in čas segrevanja. Če Bora grelni predal povežete z X Bo pečico, ga lahko upravljate tudi preko njenega zaslona.

Upravljanje


Najkakovostnejši materiali 
Za izdelavo Bora večnamenskega predala so brez izjeme izbrani najkakovostnejši materiali. Trajnost in odpornost omogočajo kakovostne kovinske komponente in črno stekleno dno. Vsak detajl je izveden pod strogim nadzorom. 

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo