Prva v generaciji kuhalnih plošč z integrirano napo je bila Bora Basic. Nov sistem, nova filozofija, inovacija, ki je z leti zrasla še v veliko več. A Bora Basic je ostala. Steklokeramično kuhališče za vse, ki ne zaupajo indukciji in za tiste, ki ne želijo menjati starih loncev. Najpomembneje seveda je, da deluje. Napa, ki izpolni vse obljube in štiri velika kuhališča sestavljajo visokofunkcionalni sistem in atraktivno pridobitev v vaši novi kuhinji. 

Preprosto upravljanje
Upravljanje aparata je z atraktivnim krožnim drsnikom izjemno preprosto. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. 


Minimalni prostor za vgradnjo
Minimalna višina aparata (200 mm) in integrirana enota za obtok zraka, v predalih še vedno puščata veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin. Celo pri 60 cm globini delovne plošče, pri obtočni izvedbi aparata, ni potrebno krajšati predalov po globini.

Bora Basic prostor


Tiho delovanje
Vedno in izjemno tiho - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in vgrajen ekstremno tih motor. Pri kuhanju in komunikaciji tako ni nobenih motenj.

Bora Basic tiho delovanje


Nadstandardno velike kuhalne površine

Zaradi centralnega upravljanja in optimalne razporeditve kuhalnih površin je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 posode premera celo do 24 cm hkrati. 

Bora Basic velika kuhališča

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo