Bora Basic je kompaktni sistem kuhalne plošče in integrirane nape v treh izvedbah (slika zgoraj). Vsak od teh sistemov je na voljo v odvodni izvedbi (napeljava odzračevalnega sistema skozi zračnik) in v obtočni izvedbi (uporaba filtra z aktivnim ogljem).

Prednosti sistema Bora Basic

Preprosto centralno upravljanje    >VIDEO
Zaradi centralnega krožnega drsnika je upravljanje aparata izjemno preprosto. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. 

Prilagodljiva funkcija ohranjanja temperature    >> VIDEO
Ploskovgradna različica Bore Basic omogoča vklop funkcije ohranjanja temperature. Glede na hrano, ki jo pripravljate, lahko izbirate med tremi različnimi temperaturnimi nivoji. Tako boste svoje kuharske mojstrovine ohranili vedno tople, pri konstantni temperaturi. 

Tiho delovanje    >> VIDEO
Vedno in izjemno tiho, pri vseh sistemih Bora - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in vgrajen ekstremno tih motor. Pri kuhanju in komunikaciji tako ni nobenih motenj.

Preprosto čiščenje    >VIDEO
Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi odprtino za odzračevanje. Operete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor. 

Nadstandardno velike kuhalne površine 4 x 24    >VIDEO
Zaradi centralnega upravljanja in optimalne razporeditve kuhalnih površin je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 posode premera celo do 24 cm hkrati. Ploskovgradna različica pa nudi še več - most med dvema kuhalnima poljema in uporabo še večje ponve ali lonca preko dveh kuhališč.

Minimalni prostor za vgradnjo    >VIDEO
Minimalna višina aparata (200 mm) in integrirana enota za obtok zraka, v predalih še vedno puščata veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin. Celo pri 60 cm globini delovne plošče, pri obtočni izvedbi aparata, ni potrebno krajšati predalov po globini.

Avtomatska prilagoditev moči nape    >VIDEO
Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo.Raziščite vse sisteme BORA

Delovni čas

Ponedeljek - petek10.30 - 18.00

Sobota  09.30 - 12.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.