Bora Pure je indukcijska kuhalna plošča z integrirano napo. Na voljo je v odvodni izvedbi (napeljava odzračevalnega sistema skozi zračnik) in v obtočni izvedbi (uporaba filtra z aktivnim ogljem).

Prednosti sistema Bora Pure

Intuitivno sControl upravljanje    >> VIDEO
Zaradi edinstvenega vertikalnega drsnika je upravljanje aparata še bolj preprosto. Vse pomembne upravljalne funkcije so dosegljive hitro, enostavno in le z enim nežnim dotikom. 

ESwap    >> VIDEO
Pri obtočni različici Bore gredo vsi vonji skozi visoko učinkoviti ogleni filter, ki jih nevtralizira. Menjava filtra je izjemno preprosta. Dostop je omogočen od zgoraj, skozi odprtino za odzračevanje, brez odstranjevanja predalov ali podnožja. 

Tiho delovanje    >> VIDEO
Vedno in izjemno tiho - tudi pri najvišjih stopnjah delovanja. Da je temu tako, poskrbi optimalno načrtovan način odvoda zraka in vgrajen ekstremno tih motor. Pri kuhanju in komunikaciji tako ni nobenih motenj.

Preprosto čiščenje    >> VIDEO
Vsi deli aparata, ki so izpostavljeni kuhinjski pari, so lahko dostopni in odstranljivi skozi odprtino za odzračevanje. Operete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli minimalen prostor. 

Nadstandardno velike kuhalne površine 4 x 24    >> VIDEO
Zaradi centralnega upravljanja in optimalne razporeditve kuhalnih površin je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 posode premera celo do 24 cm hkrati. 

Minimalističen dizajn    >> VIDEO
Kuhalna plošča in napa sta v kompletu ploskovgradni. Perfektne linije so nevpadljive in visoko elegantne in se tako podajo vsaki moderni arhitekturi. Bora Pure ima tudi možnost, da ji z izbiro najljubšega barvnega zračnika podarite svojo osebno noto. 

Minimalni prostor za vgradnjo    >> VIDEO
Minimalna višina aparata (200 mm) in integrirana enota za obtok zraka, v predalih še vedno puščata veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih potrebščin. Celo pri 60 cm globini delovne plošče, pri obtočni izvedbi aparata, ni potrebno krajšati predalov po globini.

Avtomatska prilagoditev moči nape    >> VIDEO
Moč nape se avtomatsko prilagaja stopnji, na kateri deluje kuhališče. Vaša polna koncentracija tako ostaja na kuhanju, vse ostalo upravlja kuhališče samo.Raziščite vse sisteme BORA

Delovni čas

Ponedeljek - petek10.30 - 18.00

Sobota  09.30 - 12.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.