Visoka stopnja individualnosti in edinstvena izkušnja ob kuhanju. To je bil pogoj pri razvijanju sistema BORA Classic 2.0. Rezultat razvoja je do potankosti premišljen gospodinjski aparat, kombinacija kuhalne plošče in nape v enem. Novo in inovativno upravljanje sControl+ in dovršena napa omogočata natančno in intuitivno krmiljenje. Upravljalno polje je v funkciji Standby praktično nevidno. Ker je nameščeno centralno, so kuhalne površine proste in zagotavljajo maksimalno veliko prostora za kuhanje. Na dveh indukcijskih ploščah je tako prostora za 4 lonce premera 24 cm hkrati. Srce Bore Classic 2.0. je seveda napa, ki je še izboljšana in olepšana. Kot smo pri Bori že vajeni, napa in kuhališča medsebojno komunicirajo in se samostojno prilagajajo. Delovanje nape je izjemno tiho tudi na najvišjih stopnjah delovanja. Nov eleganten zračnik in vsi deli, ki prihajajo v stik z maščobo in paro, so preprosto odstranljivi in pralni v pomivalnem stroju. Puristično minimaliziran videz se zlije z arhitekturo vsake kuhinje.

Prednosti sistema Bora professional 2.0

Moduli

Bora Classic 2.0 je modularni sistem. Napo (eno ali več) lahko kombinirate s poljubim številom kuhalnih površin in s poljubno izbiro kuhališč. Izbirate lahko med:

Intuitivno upravljanje sControl+

Z edinstveno upravljalno površino je krmiljenje zelo preprosto. S konico prsta gor in dol po gladkem, nekoliko udrtem drsniku ali direktno do želene moči kuhališča. Vse funkcije so dostopne preko enega dotika. Upravljalna površina je v načinu "Standby" (vedno v pripravljenosti) praktično nevidna, ob vklopu aparata pa z elegantno osvetlitvijo zreducirana le na bistvene tipke.

Preprosto čiščenje

Vse dele aparata, ki so med kuhanjem izpostavljeni pari in maščobi, je možno preprosto odstraniti skozi široko odprtino za odvajanje zraka. Pomijete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli zelo malo prostora.

Izjemno tiho delovanje nape

Po zaslugi motorja, ki je lahko nameščen ločeno od kuhalne enote (v kuhinjskem podnožju ali celo v estrihu), napa tudi na najvišjih stopnjah deluje zelo tiho. Opcijsko ji lahko dodate tudi dušilec zvoka. Ob kuhanju in komunikaciji tako ne bo več nobenih motenj.

Največje kuhalne površine 4 24

Zaradi pametno pozicioniranega drsnika za upravljalne, ki se nahaja centralno, pod napo (in ne več pod kuhališči), je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 lonce premera 24 cm.   

Modularni sistem

Sistem BORA pomeni tudi široko izbiro kuhališč. Od plosko-vgradne indukcije do plina ali japonskega žara. Vsa kuhališča so kompatibilna z napo in jih lahko poljubno izbirate in kombinirate. Seveda se lahko odločite tudi za širši sestav, z dvema napama in več kuhališči. 

Samodejni sistem delovanja nape

Zelo je preprosto. Vključite kuhalno ploščo in izberete moč kuhanja ali želeni program. Napa bo samodejno prilagodila svoje delovanje. Brez dodatnega nastavljanja in posredovanja. Vaša koncentracija lahko ostane na kuhanju.

Natančna kontrola temperature

Tepan - japonski žar zagotavlja najvišji nivo kuhanja. 2 veliki coni žar površine in edinstven in natančen nadzor temperature. Temperatura, ki jo nastavite, bo skozi celoten postopek kuhanja prikazana na digitalnem prikazovalniku. Ne samo, da bo skozi cel postopek kuhanja nivo temperature enak, 250°C plošča doseže v zgolj 5 sekundah. 

Minimalističen dizajn

Kuhalna plošča in napa sta narejeni tako, da med njima ni nivojske razlike. Popolne linije aparata omogočajo nevpadljivo in visoko elegantno vgradnjo v vsako sodobno kuhinjo. Upravljalna površina je v načinu "Standby" (vedno v pripravljenosti) praktično nevidna, ob vklopu aparata pa z elegantno osvetlitvijo zreducirana le na bistvene tipke. 

na vrh strani

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo