BORA Professional 2.0 je kombinacija pametne, učinkovite nape s kakovostno in izjemno zmogljivo kuhalno ploščo. S 54 centimetri spadajo kuhalne plošče med najgloblja kuhališča na trgu in s svojo velikostjo nudijo zavidljivo veliko kuhalno površino. Sistem BORA Professional 2.0 je modularen in nudi popolno izbiro kuhališč, vse od indukcije do plina, woka, tudi japonskega žara. Srce revolucije 2.0 je "User-Interface" - komunikacija med kuhalno ploščo in napo. Samodejno odpiranje in zapiranje nove zaščitne lopute nape in avtomatično prilagajanje moči nape izbranemu kuhalnemu procesu omogoča najvišje udobje upravljanja in izstopajočo efektivnost. Inteligentni kovinski gumbi za upravljanje prikazujejo izbrano temperaturo in zagotavljajo preprost dostop do različnih funkcij programov. 

Prednosti sistema Bora professional 2.0

Moduli

Bora Professional 2.0 je modularni sistem. Napo (eno ali več) lahko kombinirate s poljubim številom kuhalnih površin in s poljubno izbiro kuhališč. Izbirate lahko med:

Inteligentni gumbi za upravljanje

Gumb, ki spominja na star štedilnik, takoj pritegne pogled. Je popolna kombinacija klasičnega gumba za upravljanje in integriranega digitalnega prikazovalnika temperature. Elegantni gumbi, preko katerih poteka upravljanje celotnega sistema, so narejeni iz visokokakovostnega nerjavnega jekla in so pralni v pomivalnem stroju. 

Samodejno odpiranje in zapiranje nape

Ob vklopu ali izklopu nape se zaščitna loputa samodejno odpre oziroma zapre. Ob morebitni neželeni zagozditvi senzorji v trenutku prekinejo delovanje nape in ustavijo zapiranje zaščitne lopute. Avtomatiziran sistem je zato povsem varen. Ko je aparat izklopljen, je sistem popolnoma zaprt.

Izjemno tiho delovanje nape

Po zaslugi motorja, ki je lahko nameščen ločeno od kuhalne enote (v kuhinjskem podnožju ali celo v estrihu), napa tudi na najvišjih stopnjah deluje zelo tiho. Opcijsko ji lahko dodate tudi dušilec zvoka. Ob kuhanju in komunikaciji tako ne bo več nobenih motenj.

Največje kuhalne površine

Z globino 54 cm spadajo kuhalne plošče sistema Bora Professional med najgloblja kuhališča na trgu. Prostora je tudi za dva lonca, postavljena eden pred drugim. Pri tem še posebej izstopa flex indukcija, ki omogoča postavitev posode kamorkoli na področju celotnega kuhalnega polja. 

Modularni sistem

Sistem BORA pomeni tudi široko izbiro kuhališč. Od plosko-vgradne indukcije do plina ali japonskega žara. Vsa kuhališča so kompatibilna z napo in jih lahko poljubno izbirate in kombinirate. Seveda se lahko odločite tudi za širši sestav, z dvema napama in več kuhališči. 

Samodejni sistem delovanja nape

Zelo je preprosto. Vključite kuhalno ploščo in izberete moč kuhanja, temperaturo ali želeni program. Napa bo samodejno prilagodila svoje delovanje. Brez dodatnega nastavljanja in posredovanja. Vaša koncentracija lahko ostane na kuhanju.

Natančna kontrola temperature

Tepan - japonski žar zagotavlja najvišji nivo kuhanja. 2 veliki coni žar površine in edinstven in natančen nadzor temperature. Temperatura, ki jo nastavite z gumbom za upravljanje, bo skozi celoten postopek kuhanja prikazana na digitalnem prikazovalniku. Ne samo, da bo skozi cel postopek kuhanja nivo temperature enak, 250°C plošča doseže v zgolj 5 sekundah. 

Funkcija ohranjanja toplote

Bora omogoča funkcijo ohranjanja temperature na treh različnih toplotnih stopnjah z različnimi temperaturnimi nivoji. Vašim jedem boste tako z lahkoto ohranjali konstanto idealno temperaturo in seveda brez skrbi, da bi se prismodile ali ohladile. 

na vrh strani

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo