Ime pove vse. Bora PURE je purističen, reducirano minimalističen dizajn. Popolno in nevsiljivo se integrira in je dizajnerski poudarek vsake kuhinje. Bora Pure ne prepriča le optično, temveč tudi funkcionalno. Napa se samostojno prilagodi vsakemu izbranemu programu in stopnji kuhanja. Seveda je ročno uravnavanje še vedno možno, a ni več potrebno. Sistem ima še eno veliko prednost - minimalno višino aparata, ki zavzame manj kot 20 cm prostora. Tako v kuhinjskih elementih ostane več prostora za shranjevanje. Upravljanje poteka preko centralnega sControl krmilnika, ki prepriča z intuitivnim vertikalnim drsnikom na dotik. Ker je pozicioniran centralno, so indukcijske kuhalne plošče v celoti namenjene le kuhanju in je na njih prostora za 4 posode premera do 24 cm hkrati. Čiščenje je povsem enostavno, saj se prestrezna posoda z maščobnim filtrom in rešetka preprosto odstranita in opereta v pomivalnem stroju. 

Prednosti sistema Bora PURE

Individualni minimalizem

Izberite barvo zaščitne rešetke nape po svoji izbiri in jo prilagodite svojemu stilu. Rdeča, mint-zelena, modra, oranžna, sivo-rjava ali klasična črna.

FOTO GIF

Intuitivno upravljanje sControl

Upravljanje kuhalne plošče je z edinstvenim vertikalnim drsnikom izjemno preprosto. Vse pomembne funkcije so dostopne le z enim dotikom.

Izjemno tiho delovanje nape

Izjemno tiho delovanje nape - tudi na najvišji stopnji moči. Razlog za tako tiho delovanje so optimizirani zračni kanali in zelo tih motor.

Preprosto čiščenje

Vse dele aparata, ki so med kuhanjem izpostavljeni pari, je možno preprosto odstraniti skozi široko odprtino za odvajanje zraka. Pomijete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli zelo malo prostora.

Največje kuhalne površine 4 24

Zaradi centralno pozicioniranega drsnika za upravljalne in optimalno razporejenih kuhalnih površin, je na kuhalni plošči vedno dovolj prostora za 4 lonce premera 24 cm. 

Minimalističen dizajn

Kuhalna plošča in napa sta narejeni tako, da med njima ni nivojske razlike. Popolne linije aparata omogočajo nevpadljivo in visoko elegantno vgradnjo v vsako sodobno kuhinjo. Upravljalna površina je v načinu "Standby" (vedno v pripravljenosti) praktično nevidna, ob vklopu aparata pa z elegantno osvetlitvijo zreducirana le na bistvene tipke.

Maksimalen prostor za shranjevanje

Izjemno nizka višina aparata (manj kot 20 cm) in integrirana obtočna filtrska enota zagotavljajo maksimalno veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih pripomočkov v spodnji omarici. Tudi pri 60 cm globokem kuhinjskem nizu (pri filtrski izvedbi) ni potrebno globinsko predelovati spodaj nameščenih predalov. 

Samodejni sistem delovanja nape

Zelo je preprosto. Vključite kuhalno ploščo in izberete moč kuhanja ali želeni program. Napa bo samodejno prilagodila svoje delovanje. Brez dodatnega nastavljanja in posredovanja. Vaša koncentracija lahko ostane na kuhanju.

eSwap - menjava maščobnega filtra

Pri obtočni izvedbi nape vonje, ki nastajajo ob kuhanju, nevtralizira visoko učinkovit filter z aktivnim ogljem. Menjava filtra je povsem preprosta, zgoraj, skozi široko odprtino za odvod zraka, brez odstranjevanja predalov ali kuhinjskega podnožja.

na vrh strani

Delovni čas

Ponedeljek - petek10.30 - 18.00

Sobota  09.30 - 12.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.