BORA X Pure
 ima dve zaznamujoči in prepričljivi lastnosti. Izjemno velike kuhalne površine in stilsko dovršeno zaščitno rešetko odvoda nape. Ploskovna indukcija omogoča maksimalno fleksibilnost pri razporejanju loncev, saj lahko kuhate kjerkoli na celotni površini kuhališča. Izjemno tiho delovanje nape tudi na najvišji stopnji moči je še ena od zavidljivih prednosti aparata. Napa se samostojno prilagodi vsakemu izbranemu programu in stopnji kuhanja. Upravljanje poteka preko centralno nameščenega sControl krmilnika, ki prepriča z intuitivnim vertikalnim drsnikom na dotik. Bora X Pure je funkcionalno in stilsko dovršena nadgradnja predhodnega sistema in nepogrešljiv sistem v vsaki sodobni kuhinji. 

Prednosti sistema Bora PURE


Intuitivno upravljanje sControl

Upravljanje kuhalne plošče je z edinstvenim vertikalnim drsnikom izjemno preprosto. Vse pomembne funkcije so dostopne le z enim dotikom. Upravljanje je v načinu "Standby" (vedno v pripravljenosti) praktično nevidno. Ko aparat vklopite, belo modra osvetlitev zagotovo naredi močan vtis. 


Izjemno tiho delovanje nape

Izjemno tiho delovanje nape - tudi na najvišji stopnji moči. Razlog za tako tiho delovanje so optimizirani zračni kanali in zelo tih motor.


Preprosto čiščenje

Vse dele aparata, ki so med kuhanjem izpostavljeni pari, je možno preprosto odstraniti skozi široko odprtino za odvajanje zraka. Pomijete jih lahko v pomivalnem stroju, kjer bodo zavzeli zelo malo prostora.


Največje flex kuhalne površine

Posebno velike flex-indukcijske plošče poskrbijo za popolno in enakomerno segrevanje tudi zelo velikih loncev ali ponvic. Pri Bori X Pure niste več omejeni na kuhalne cone, lonec lahko postavite kamorkoli na kuhalno površino. 


Izrazit markantni dizajn

Kuhalna plošča in napa sta narejeni tako, da med njima ni nivojske razlike. Popolne linije aparata omogočajo nevpadljivo in visoko elegantno vgradnjo v vsako sodobno kuhinjo. Upravljanje je v načinu "Standby" (vedno v pripravljenosti) praktično nevidno. Ko aparat vklopite, belo modra osvetlitev zagotovo naredi močan vtis, kot tudi stilsko dovršen pokrov odvoda za napo. 


Maksimalen prostor za shranjevanje

Izjemno nizka višina aparata (manj kot 20 cm) in integrirana obtočna filtrska enota zagotavljajo maksimalno veliko prostora za shranjevanje loncev in drugih kuhinjskih pripomočkov v spodnji omarici. Tudi pri 60 cm globokem kuhinjskem nizu (pri filtrski izvedbi) ni potrebno globinsko predelovati spodaj nameščenih predalov. 


Funkcija ohranjanja toplote

Bora omogoča funkcijo ohranjanja temperature na treh različnih toplotnih stopnjah z različnimi temperaturnimi nivoji. Vašim jedem boste tako z lahkoto ohranjali konstanto idealno temperaturo in seveda brez skrbi, da bi se prismodile ali ohladile. 


eSwap - menjava maščobnega filtra

Pri obtočni izvedbi nape vonje, ki nastajajo ob kuhanju, nevtralizira visoko učinkovit filter z aktivnim ogljem. Menjava filtra je povsem preprosta, zgoraj, skozi široko odprtino za odvod zraka, brez odstranjevanja predalov ali kuhinjskega podnožja.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo