Ste se kdaj vprašali, koliko kilometrov naredite v kuhinji? Postavitev kuhinjskih omaric mora biti prilagojena vrstnemu redu pri procesu kuhanja. S tem prihranimo čas in zmanjšamo število poti. Pri tem je potrebno upoštevati nakupovalne in prehranjevalne navade stanovalcev, zelo pomembno pa je tudi, ali se v kuhinji večinoma zadržujejo levičarji ali desničarji.

Shranjevanje/hlajenje, kuhanje, pomivanje - velikokrat delamo vse avtomatično. Zagotovo pa takrat, kadar so kuhališče, pomivalni center in hladilnik nameščeni optimalno. To pomeni, da so poti med njimi kratke in da je postavitev prilagojena delovnemu procesu. Zgoraj prikazan 3-točkovni sistem, znan tudi kot "magični trikotnik", naj bo vedno vodilo pri planiranju kuhinje. Svetujemo, da posamezne delovne postaje niso druga od druge oddaljene več kot 8 metrov - to je zagotovilo za funkcionalno in ergonomično delo v vaši novi kuhinji.

Delovni čas

Ponedeljek - petek09.00 - 19.00

Sobota  09.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo