salon_kuhinj_kuhnca.si

Kuhn'ca - kuhinje z utripom

V podjetju Kuhn'ca, d.o.o. prodajamo kakovostne kuhinje priznanih in zaupanja vrednih blagovnih znamk Häcker in Schüller. Naše svetovanje in izris sta neobvezujoči in brezplačni storitvi, ki jih nudimo vsem strankam. Ob nakupu kuhinje vedno naredimo brezplačno meritev prostora na domu. Tako minimiziramo možnost reklamacije ali napake in prevzamemo odgovornost za ustreznost načrta. Kuhinjo tudi brezplačno pripeljemo, vnosimo v prostor, zmontiramo in odpeljemo odpadno embalažo.

Na področju prodaje kuhinj imamo več kot 15 let izkušenj in se še vedno neprenehoma izobražujemo. Za naše stranke iščemo izvirne rešitve in produkte z dodano vrednostjo, kot so delovne plošče Lechner ali sistem BORA - napa s kuhališčem. V ponudbi imamo različne blagovne znamke velikih gospodinjskih aparatov, pomivalnih korit, armatur, luči in drugih dodatkov, ki so sestavni del vsake kuhinje.

Našo celovito storitev zaokrožuje podpora po nakupu oz. naše poprodajne storitve (vzdrževanje, izobraževanje, svetovanje o uporabi, ipd.). In ker so zadovoljne stranke najboljša referenca, se vestno držimo naših bistvenih prednosti: osebni pristop, poštenost ter visoka kakovost naših izdelkov in storitev.

Delovni čas

Ponedeljek- petek9.00 - 19.00

Sobota9.00 - 13.00

Nedelja, praznikiZaprto

Kontaktni naslov

Črtomirova 11, SI-2000 Maribor
m +386 40 239 299
t +386 2 421 29 60
info@kuhnca.si

Želim poizvedbo
Kupon za popust

Pridobite si 50 % popust na novo kuhinjo!

Vse kar morate storiti je, da nam pošljete tloris prostora in pripišete vaše želje.

Za vaš popust kliknite tukaj

Promocija je omejena in se zaključi 31. decembra.

Z uporabo strani kuhnca.si soglašate z uporabo piškotkov. - Podrobnosti.